ENTER Art Fair

ENTER Art Fair
Aug
29
29. august 2019 - 1. september 2019
Hele dagen
Refshalevej 151

ENTER Art Fair powered by Artland is a new and ambitious international art fair in the Nordics. The fair takes place at the cultural progressive area The Refshaleoen in Copenhagen and as the first of its kind ENTER Art Fair and Artland combines the well-known art fair format with a state-of-the-art digital art fair experience.

ENTER Art Fair is therefore the only fair that actually connects artists and galleries to collectors and other art lovers on a unlimited global scale all year round. The fair will take place for the first time August 29 – September 1, 2019.

ENTER Art Fair and Artland recognizes the demand from the established International art community for an international high quality art fair in the Nordics. At the same time the mission is to create an innovative setting for younger art lovers and emerging collectors – a burgeoning force set to be the groundbreaking collectors of tomorrow.

By combining the physical art experience and personal meeting with a direct reach into the virtual reality, Enter Art Fair and Artland bridges the two.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.