Corpus + Bobbi Jene: Caldera

Corpus har i næste sæson inviteret en ny stjerne indenfor dans til at skabe en helt ny forestilling

Details

Bobbi Jene er en anerkendt koreograf, der igennem hele sin karriere har skabt anmelderroste værker. Senest har hun fået meget opmærksomhed for dokumentaren "Bobbi Jene", der har vundet mange internationale priser. Nu kan Corpus byde hende velkommen i A-salen, når hun for første gang skaber et værk til et andet kompagni. Som publikum skal du forvente en meget ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

Du vil i Caldera blive placeret midt i en kollektivt traume, der udspiller sig i krateret efter en nedsunken vulkan. Caldera er et sted uden for tid og rum. Et sted hvor den menneskelige tilstand forstærkes. Et sted hvor lyst og smerte har lige vilkår.

Vi ses i A-salen, hvor Bobbi Jene vil ryste din virkelighed.

Anbefales fra 16 år.

Læs mere om Corpus her.