Lysfestival, ferniseringer, folkefest og meget mere

Lysfestival, ferniseringer, folkefest og meget mere

Photo by Ahmad Dirini on Unsplash

Feb
16
16. february 2019
14:00 - 21:00
Blågårds Plads, Nørrebro

Den historiske Blågårds Plads danner rammen om en fantastisk lysfest i vintermørket.

Vi fejrer åbningen af lysinstallationen 'SPOR' af Karoline H. Larsen, bevæger os igennem 'SKYEN' på pladsen af Jacob Remin og inviterer børnefamilierne ind på biblioteket til en leg med hjemmelavede lysbilleder med kunstnerduoen Eye-Eye - se her: Lav selv lysbilleder for børn (gratis)

Festlighederne bliver bundet sammen i et udendørs suppekøkken med gratis varm suppe fra Foodsharing Copenhagen i samarbejde med Kapelvej 44, bålgryder, bæredygtige øl fra BRØL og et farverigt dj-set af Anthon Stacks fra den lokale Palmspree og 'World News' på Heartbeats Radio.

Blågårdskvarteret har til alle tider været et mangfoldigt tilflytterkvarter. Beboere og gæster i området kommer fra alle verdenshjørner og bevæger sig over Blågårds Plads og igennem passagerne på kryds og tværs.

Alt er gratis, og programmet opdateres.

Ud over festivallen på pladsen er der lystæpper over Blågårdsgade, skygger i Circus of Dark Light med Vandmand Ink og åbning af Kommunal Kunst og Tekniks første gruppeudstilling ever: Kommunal Udstilling nr. 1 af KKT (ferniseringen).

Stor tak til lokale kræfter, Nørrebro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Indre Nørrebro, Kulturhuset Støberiet, Blågårdgade Handelsforening, ÅF lighting, FSB og Copenhagen Light Festival for at muliggøre arrangementet.


+

Awesome!

Let's get you set up with a profile to send invitations, allow comments and track RSVPs.

Log in

Add to favorites
You need to create a profil to manage your favorites.

Create a Profile

Registered profiles can invite friends and customize Stuff.Already user of Stuff? Log in.

Check your inbox

Please click the link in the email we've just sent you.