Lysfestival, ferniseringer, folkefest og meget mere

Photo by Ahmad Dirini on Unsplash


Details

Den historiske Blågårds Plads danner rammen om en fantastisk lysfest i vintermørket.

Vi fejrer åbningen af lysinstallationen 'SPOR' af Karoline H. Larsen, bevæger os igennem 'SKYEN' på pladsen af Jacob Remin og inviterer børnefamilierne ind på biblioteket til en leg med hjemmelavede lysbilleder med kunstnerduoen Eye-Eye - se her: Lav selv lysbilleder for børn (gratis)

Festlighederne bliver bundet sammen i et udendørs suppekøkken med gratis varm suppe fra Foodsharing Copenhagen i samarbejde med Kapelvej 44, bålgryder, bæredygtige øl fra BRØL og et farverigt dj-set af Anthon Stacks fra den lokale Palmspree og 'World News' på Heartbeats Radio.

Blågårdskvarteret har til alle tider været et mangfoldigt tilflytterkvarter. Beboere og gæster i området kommer fra alle verdenshjørner og bevæger sig over Blågårds Plads og igennem passagerne på kryds og tværs.

Alt er gratis, og programmet opdateres.

Ud over festivallen på pladsen er der lystæpper over Blågårdsgade, skygger i Circus of Dark Light med Vandmand Ink og åbning af Kommunal Kunst og Tekniks første gruppeudstilling ever: Kommunal Udstilling nr. 1 af KKT (ferniseringen).

Stor tak til lokale kræfter, Nørrebro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Indre Nørrebro, Kulturhuset Støberiet, Blågårdgade Handelsforening, ÅF lighting, FSB og Copenhagen Light Festival for at muliggøre arrangementet.