Skammens Vogn

Support: Magnus Knudsen

Skammens Vogn

Photo by Vishnu R Nair on Unsplash

Feb
16
16. february 2019
20:00 - 23:00
Hotel Cecil

Skammens Vogn er en colombiansk frugtavler, en indbildsk viceværtsdigter og en halvstuderet sexolog/kirketjener, som i anledning af deres nye album endnu en gang er fundet sammen for at fortolke et dansk ord i en ram os af vaskægte beatmusik. Den 16. februar spiller de på Hotel Cecil.

Skammens Vogn udsendte nyt album 21. september i år på pladeselskabet Tambourhinosceros. Titlen er ‘Musik og drøm’ og det er femte (!) studiealbum fra den stadigt mere marginale og desperate selvhjælpsgruppe, der har spillet alt fra bodegaer i Helsingør til landets største scener.

Bandet væltede Alive Festivalen i Thy fra hovedscenen i sommeren 2018. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer inden 2018 er omme. Og rapporterne fra bandets efterårstur går på fulde huse og et band, der aldrig har lydt bedre.

Albummet ‘Musik og Drøm’ fik 5 stjerner i Gaffa og 5 hjerter i Politiken.

Skammens Vogn er som på de 2 forrige turnéer udvidet til en sektet bestående af Anders Wallin (The Gun), Nicklas Sørensen (Papir), Mathilde Zeuthen,  Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og i foråret 2019 er Jakob Millung afløst af Felia Gram-Hansen (tidl. Thulebasen) på trommer.

Support: Magnus Knudsen

Med en gadedrengs kækhed og charme og en skarp poetisk tunge, der ikke er bange for at berøre hjertets mangeartede facetter, siger Magnus Knudsen tingene, som de er. Om det er de hjerteskærende romantiske udladninger eller de selvdestruktive mørke afkroge der synges om og fra, er det altid uden filter, hvilket gør Magnus til et yderst spændende kunstnerisk bekendtskab.

Med en baggrund i punk og beatrock, i de anmelderroste bands “De Høje Hæle” og “Orcas”, har Magnus sat sit eget personlige aftryk som en af Danmarks mest interessante sangskrivere i nyere tid.


+

Awesome!

Let's get you set up with a profile to send invitations, allow comments and track RSVPs.

Log in

Add to favorites
You need to create a profil to manage your favorites.

Create a Profile

Registered profiles can invite friends and customize Stuff.Already user of Stuff? Log in.

Check your inbox

Please click the link in the email we've just sent you.